Piemonte

Reiseforslag: En smak av et sanselig liv.

Dette er en tur hvor smaksløkene får boltre seg med lokale spesialiteter på fat og i glass.

Reiseforslaget inkluderer:

  • fly t/r Oslo

  • veil. skatter og avgifter

  • tre hotellnetter med frokost

  • vinsmaking, sightseeing og måltider i henhold til program

En smak av lokale spesialiteter...


 
italy_piemonte_bigstock-Serralunga-d-alba-village-in-P-194328868_resize.jpg

Program


Dag 1 - Ankomst Milano
Ankomst Milano flyplass. Transport fra flyplassen, (buss) til hotellet - ca 2 timer å kjøre.
Etter ankomst Hotel Barolo og innsjekk, legger vi inn tid på egen hånd frem til vi møtes i vinkjelleren på hotellet
for vinsmaking
Kl 1930 Vi møtes i vinkjelleren på hotellet. Introduksjon av stedet og vinsmaking ved Amanda.
Kl 2030 Middag på hotellet – 4 retter.
HOTEL BAROLO
Hotellet er omgitt av vingårder og består av 2 bygninger, en eldre og en nybygd som har terrasse og basseng.
Rommene er innredet med antikke møbler fra 1800-tallet og noen har utsikt over Barolo slottet.

Dag 2
Frokost på hotellet.
Kl 0930 Avreise med buss til vinprodusenten Vajra i Barolo hvor vi blir tatt i mot av familien Vajra.
Kl 1000 Omvisning og vinsmaking.
Kl 1200 Avreise til Alba
Alba er den historiske og kulturelle hovedstaden i området Langhe og har ca 30 000 innbyggere. Den kjente sjokoladefabrikken. Ferrero Rocher har også en av sine store fabrikker her.
Kl 1300 Lunsj på restaurant på Osteria Dell Àrco, Piazzo Savona.
Ca kl 1430 Vi besøker vingården Rivetto i Sinio for omvisning og vinsmaking. Vinsmaking av vinene Langhe Nascetta, Langhe Nebbiolo, Barbera Zio Nando og Barolo Comune di Serralunga.
Kl 1900 Vi møtes for en liten aperitiff på Bar Antico i Barolo sentrum.
Kl 2030 Middag på Restaurant La Cantinetta. Middag betales direkte.

Dag 3
Frokost på hotellet.
Kl 0930 Avreise til Barbaresco og vinhuset Produttori del Barbaresco. Info og smaking av vin fra området.
Kl 1130 Transport til Azienda Agricola Gian Pierro Marone hvor vi tilbys tradisjonsrik mat fra distriktet og selvsagt vin!
Kl 1530 Vi stopper hos naboen til vårt hotell, Marchesi di Barolo, som er den største produsenten i området.
Informasjon og vinsmaking
Kl 1900 Vi møtes på et “Enoteque” i byen til en aperitiff.
Kl 2030 Middag på restaurant Marchesi di Barolo. Middag betales direkte.
Azienda Agricola Gian Pierro Marone

Dag 4 – Avreise
Frokost på hotellet
Kl 1000 Utsjekk og transport til flyplassen.